Bliv frivillig på Cirkus Jul

Vil du være frivillig på Cirkus Jul 2022? Tilmeld dig nu på kræwet.dk, eller ring til os på 22 65 24 92.

Arbejdsopgaver

På Cirkus Jul kan du arbejde inden for nogle forskellige arbejdsområder:

  • Salgsboder (popcorn, merchandise, mad og drikke)
  • Service (oplevelser, aktiviteter, lager, vedligehold, osv.)
  • Opsætning og nedtagning af cirkuspladsen

Læs hvad man laver på de forskellige hold her.

Du kan prioritere dine ønsker, når du tilmelder dig, men vi kan ikke garantere, at alle får deres ønsker opfyldt. Det plejer dog at være sjovt, lige meget hvilket hold man kommer på.

 

Opbygning og nedtagning

Cirkus Jul er både i Ballerup og Aarhus. Til at hjælpe med at bygge, flytte og pakke cirkuspladsen ned, står de frivillige klar. Du kan hjælpe med disse opgaver:

  • Uge 44: Opbygning Ballerup
  • Uge 48: Nedtagning Ballerup og opbygning Aarhus (flyt)
  • Uge 51: Nedtagning Aarhus
Om frivilligheden

Som frivillig hos Cirkus Jul bliver du en del af Muskelsvindfondens frivillighed: Kræwet. Vi arbejder ud fra visionen om, at der skal være plads til forskelle, og at det skal være sjovt at være frivillig. Styrke i frivilligheden er netop forskellene. Alle har noget at bidrage med og er dermed en stor værdi for fællesskabet.

Vores frivillige på Cirkus Jul deltager af mange forskellige årsager:

  • Nogle opbygger kompetencer for arbejde med børn og unge, eller inden for servicefag, eksempelvis til en kommende ansøgning til uddannelse.
  • Andre er på udkig efter nye fællesskaber.
  • Andre er frivillige, fordi de gerne vil støtte Muskelsvindfondens arbejde.
  • Og fælles for alle er, at de kommer for at have det sjovt.

Vi elsker alle forskellighederne blandt vores frivillige og har også plads til dig, hvis du har mod på at arbejde frivillige for os.

Læs mere om Muskelsvindfondens frivillighed på www.kræwet.dk.

En oplevelse for livet

Som frivillig på Cirkus Jul bliver du en del af et fantastisk fællesskab.

Kort sagt betaler vi alt for dig, fra du tager hjemmefra til du kommer retur. Dvs. din transport, mad, snacks, drikkevarer og evt. overnatning, hvis du har behov for det.

Alt du skal koncentrere dig om er at have det sjovt med de andre frivillige og give vores gæster gode oplevelser og minder for livet. Vi garanterer, at du får masser af oplevelser med videre.

Tilmelding

Tilmeld dig her og læs mere på www.kræwet.dk eller kontakt Malene Geertsen på mage@muskelsvindfonden.dk eller tlf. 22 65 24 92.

Når du er tilmeldt kan du tilmelde dig Facebookgruppen Cirkus Jul Kræw. Her vil vi løbende opdatere dig med alt relevant information om arrangementer og din rolle som frivillig. Derudover får du også tilsendt alt der er vigtigt at vide før du skal afsted, på mail.

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Kontakt

Har du spørgsmål omkring det at være frivillig, kan du kontakte Malene på mage@muskelsvindfonden.dk eller tlf. 22 65 24 92.