Cirkus Jul for virksomheder

Skal dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder have muligheden for at tage deres familier med til Cirkus Jul og skyde julen i gang?

Vi har gjort det muligt for virksomheder at købe en større mængde billetter til en rabatteret pris. Book billetter allerede nu, så I sidder samlet og kan opleve den magiske cirkusforestilling. Skal billetterne gives som julegave, skal de tilbydes til halvpris, eller en helt tredje løsning? Det er helt op til jer.

Cirkus Jul er en magisk juleforestilling for hele familien. Glæd jer til at opleve bogfigurerne Buster Oregon Mortensen, Tante Andante, Den lille pige med svovlstikkerne, Næsehornet Otto og Snøvsen i levende live i manegen. Hele fortællingen kredser om Dinodrengen – en dreng, hvis største ønske er et blive en dinosaur.

Cirkus Jul opføres i et stort cirkustelt, og under teltdugen udfolder sig et betagende show med ægte teatermagi, cirkusartister, julestemning, julemusik, sang og grin for hele familien. Forestillingen og boguniverserne henvender sig primært til børn i alderen 4-9 år, deres forældre og bedsteforældre.

Cirkus Jul foregår i Ballerup og Aarhus.

 

 Priser (rabatter gælder på hverdagsforestillinger):

  • 0-14 billetter: standardpris 315 kr.
  • 15-74 billetter: 295 kr. (20 kr. i rabat)
  • 75-149 billetter: 285 kr. (30 kr. i rabat)
  • 150+ billetter: 275 kr. (40 kr. i rabat)

Vi tilstræber, at I kan sidde samlet i teltet, men ved køb over 250 billetter, kan vi ikke garantere, at I kan sidde ved siden af hinanden.

 

Skal I starte en ny juletradition i jeres virksomhed?

I forhåndsreserverer billetter ved at kontakte Malene på masc@muskelsvindfonden.dk eller tlf. 22 65 24 77.

Herefter kan I finde endeligt ud af, hvor mange billetter I ønsker at købe. Deadline er 1. oktober 2022 (med forbehold på allerede udsolgte forestillinger).