CIRKUSPLADSEN

Cirkuspladsen åbner 1,5 timer før forestillingen starter.

På cirkuspladsen er der et udvalg af mad og drikke, og oplevelser for hele familien.

Husk dit coronapas

Ved indgangen til Cirkus Jul skal publikum fremvise coronapas. Børn under 15 år er fritaget for at vise coronapas. Dit coronapas viser, at du enten er vaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ for covid-19.

Hav gerne dit coronapas klar til fremvisning, når du kommer til indgangen, så vi kan mindske kø-tiden.

Med hurtigtest skal du være testet negativ inden for de seneste 72 timer.

Med PCR-test skal du være testet negativ inden for de seneste 96 timer.

Vi anbefaler, at du inden dit besøg downloader appen ’Coronapas’ på din telefon. Med denne app slipper du for at vise tilhørende id-kort.

Har du dit coronapas på appen ’Min sundhed’, så skal du HUSKE at medbringe gyldigt id-kort. (’Kørekort’ appen gælder også som gyldigt id).

 

Aktiviteter på cirkuspladsen

Højtlæsningstelt

I vores højtlæsningstelt vil der være højtlæsning, hvor du får mulighed for at lære de fem figurer fra forestillingen endnu bedre at kende. Vores højtlæsningsseancer bygger bro til vores skattejagt, hvor du bliver sendt ud for at se, hvor godt du kender figurerne.

Der er også rig mulighed for selv at finde en bog på hylden, som du kan kigge i og læse selv.

Tider for højtlæsning:

Kl. 12.30 forestilling – højtlæsning kl. 11.20 og 12.00

Kl. 16.30 forestilling – højtlæsning kl. 15.20 og 16.00

Kl. 17.00 forestilling – højtlæsning kl. 15.50 og 16.25

*Du kan også tage på skattejagten uden at have hørt højtlæsningen først.

 

Skattejagten

Når du kommer til indgangen, vil du få udleveret et skattekort til vores skattejagt. På skattejagten skal du finde fem poster rundt omkring på pladsen, hvor du vil møde bogfigurerne som også optræder i forestillingen. Ved hver post skal du finde ud af, hvor godt du kender Cirkeline, Mustafa, Næsehornet Otto, Orla Frøsnapper og Vitello.

 

Krea-julestue

På cirkuspladsen har vi to julestuer, hvor du kan udfolde dine kreative sider. Her kan du klippe kravlenisser i form af de fem figurer fra forestillingen og farvelægge fine bogmærker.

 

Dans om juletræ

På cirkuspladsen har vi et 7 meter højt juletræ, hvor du kan samle hele familien til fællessang og dans sammen med resten af publikum på pladsen.

Cirkus Jul butikken

På cirkuspladsen har vi to Cirkus Jul butikker, hvor du både kan købe forskelligt Cirkus Jul merchandise, børnebøger fra Saxo, tøj fra name it og julelys fra Sirius. Se et udvalg af, eller forudbestil Cirkus Jul merchandise her.  

Faciliteter

Garderobe/praktisk påklædning

Vi anbefaler, at du tjekker vejrudsigten for din cirkusdag, da vejret hurtigt skifter på denne årstid. Tag flyverdragter, vinterjakker eller lign. tøj på, som I kan holde jer varme i udenfor på cirkuspladsen, samt varmt fodtøj som kan tåle at blive vådt. Cirkusteltet er opvarmet, så her kan I tage overtøjet af. Vi har desværre ikke garderobe til opbevaring af overtøj, så det kan være en god idé at medbringe en pose eller taske til at holde styr på huer, handsker, halstørklæder og lign. under selve forestillingen.

Puslepladser

Puslepladser findes i vores handicap toiletvogne.

Husk dit betalingskort

Cirkus Jul er kontantfri, og derfor tager vi kun imod betalingskort. På den måde kan vi både sikre hygiejnen og samtidig mindske køtiden for dig. Vi tager ikke imod Mobile Pay.

 

Kort over cirkuspladsen

 

Søger du andet praktisk info, så se også:

Finder I ikke svar på det, I søger, sidder vi klar til at hjælpe jer på cirkusjul@muskelsvindfonden.dk.