FORESTILLINGEN

Cirkus Jul er magi og rørende øjeblikke for hele familien. En tradition, der samler familier på tværs af generationer. Forestillingen kombinerer cirkus, teater, sang og dans, og krydrer det med nostalgi og litteratur ved at vække de klassiske børnebogskarakterer Cirkeline, Vitello, Orla Frøsnapper, Mustafa og Næsehornet Otto som både bedsteforældre, forældre og børn genkender fra deres barndom, til live.

Karaktererne og forestillingen henvender sig primært til børn i alderen 3-9 år, men barnlige sjæle eller søskende kan sagtens være med. Lyd og lyseffekter kan virke voldsomme for de helt små børn under 2 år.

Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. 25 minutters pause.

Tegnsprogstolkning

Der vil være tegnsprogstolk til stede under udvalgte forestillinger.

Billetter til tegnsprogstolkning skal bestilles gennem Billetten. Billetten kan kontaktes på mail cirkusjul@billetten.dk eller på tlf. 70 20 20 96.

Billetter

Billetter købes på www.cirkusjul.dk. Læs mere her.

Handicapforhold

Har I brug for kørestolspladser eller ledsagerbillet, så kontakt Billetten på cirkusjul@billetten.dk eller tlf. 70202096. Såfremt I har et gyldigt ledsagerkort, har I lov til at få en gratis ledsagerbillet. Denne vil blive tjekket i indgangen på selve dagen.

Hvis I på anden måde er udfordret grundet et handicap, vil vi naturligvis gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer til den bedst mulige oplevelse i Cirkus Jul. I så fald kan I også ringe til Muskelsvindfonden på tlf. 89 48 22 22.

Pladser til de mindste

I Cirkus Jul skal ALLE have en billet. Både voksne, børn og babyer – uanset alder. Det er ikke tilladt at sidde med børn på skødet.

Karaktererne og forestillingen henvender sig primært til børn i alderen 3-9 år. Lyd og lyseffekter kan virke voldsomme for de helt små børn under 2 år

Påklædning/garderobe

Cirkusteltet er opvarmet, så her kan I tage overtøjet af. Vi har desværre IKKE garderobe til opbevaring af overtøj, så det kan være en god idé at medbringe en pose eller taske til at holde styr på huer, handsker, halstørklæder og lign. under selve forestillingen.

Søger du andet praktisk info, så se også:

Finder I ikke svar på det, I søger, sidder vi klar til at hjælpe jer på cirkusjul@muskelsvindfonden.dk.