Arrangøren af Cirkus Summarum præsenterer
Køb billet København
Køb billet Aarhus
Udviklet og præsenteret af:
København & Aarhus
November & December 2021
Samarbejdspartnere og støtte fra:

Saxo, Aarhus Teater og Muskelsvindfonden præsenterer Cirkus Jul

Glæd dig til en magisk juleforestilling, der kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et storladent show, som hele familien kan samles om.

I Cirkus Jul møder I Mustafa fra Mustafas Kiosk, selveste Næsehornet Otto, den frække Vitello, bøllen Orla Frøsnapper og ikke mindst – eller faktisk allermindst – Cirkeline.  Sammen med børn og børnebørn kan I tage på en magisk læserejse, når I før forestillingen sammen kan læse højt fra de kendte børnebøger og (gen)opdage alle figurerne, I vil møde i manegen.

Rundt om teltet har vi indrettet cirkuspladsen med julelys, juletræer, julehøjtlæsning, juleknas, julebøger og masser af julemagi. Oplev Cirkus Jul i Ballerup, København fra d. 18. november – 28. november, og på Tangkrogen i Aarhus fra den 10. december til den 20. december.

PRAKTISK INFORMATION

Turnéplan 2021

Fra den 18. november – 28. november 2021 i Ballerup, København

Fra den 10. december – 20. december 2021 ved Tangkrogen, Aarhus.

Et cirkus for hele familien

Cirkus Jul vækker de klassiske børnebogskarakterer, som både bedsteforældre, forældre og børn genkender fra deres barndom, til live.

Karaktererne og forestillingen henvender sig primært til børn i alderen 3-9 år, men barnlige sjæle eller søskende kan sagtens være med. Lyd og lyseffekter kan virke voldsomme for de helt små børn under 2 år.

Billetpriser

Billetterne koster mellem 175 – 345 kr.

 

 

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Som modtager af vores nyhedsbrev, får du informationer om billetsalgsstart, forestilling og artister som de første. Ved tilmelding siger du ja til, at du må kontaktes via e-mail af Muskelsvindfonden, arrangøren bag Cirkus Jul (“Handshake”) med nyheder og markedsføring vedr. nye kulturoplevelser for børn og unge. Du kan til enhver tid melde dig fra igen.

CIRKUS JUL OG MUSKELSVINDFONDEN

Muskelsvindfonden arrangerer Cirkus Jul. Alt overskuddet fra Cirkus Jul går til Muskelsvindfonden.  

I Muskelsvindfonden arbejder vi for at skabe plads til forskelle i samfundet, og når du køber billet til Cirkus Jul eller handler mad og merchandise på cirkuspladsen, støtter du det arbejde. Tusind tak for det!