Overskuddet går til Muskelsvindfonden

Du tænker sikkert ikke over det. Men når du er til Cirkus Jul, og måske køber varme popcorn eller merchandise på pladsen, så er du med til at gøre en kæmpestor forskel for dem, der har muskelsvind og deres familier.

Hele overskuddet fra Cirkus Jul går nemlig til Muskelsvindfonden.

I Muskelsvindfonden samler vi ind ved at samle danskerne. Og i en verden, hvor mange jagter nicher, konflikter og det unikke, jagter vi det, der samler. Vi deler ikke op men ud. Af oplevelser. Af øjeblikke. Af hjertet. Til hele Danmark. Vi skaber fællesskaber. For plads til forskelle opstår, når vi ser hinanden, forstår hinanden og kommer hinanden ved.

For de indsamlede penge sørger vi for, at mennesker med muskelsvind kan mødes. Fordi uanset om man er barn, ung eller voksen med muskelsvind, har man brug for at føle, at man ikke er alene. Derfor arrangerer vi fællesskaber, hvor man kan mødes på sommerlejre, til events, foredrag og hyggelige arrangementer.

Størstedelen af Muskelsvindfondens indtægter kommer fra vores events, så som Cirkus Summarum og Grøn. Vi samler på festlige oplevelser, mens vi samler ind.

Tak fordi du støtter op og er en del af festen.