Skattefrie gavekort for virksomheder

I 2021 kan alle danske virksomheder, offentlige som private, tilbyde deres medarbejdere et skattefrit gavekort til oplevelser. Oplevelsesbranchen har været hårdt ramt grundet Covid-19 – Nu har din virksomhed mulighed for at hjælpe og samtidig takke dine hårdtarbejdende medarbejdere.

Alle medarbejdere kan få et gavekort på op til 1.200 kr. til årets Cirkus Jul forestilling, og nyde godt at den gode julestemning helt uden at blive beskattet af det.

Forærer du, som arbejdsgiver, et gavekort til dine medarbejdere, vil dette være helt skattefrit, og skal ikke tælles med i den normale bagatelgrænse for personalegoder – derfor kan du stadig forære dine medarbejdere den årlige julegave, da det skattefri gavekort altså ikke påvirker de almindelige regler og beløbsgrænser for personalegoder.

Er dine medarbejdere trætte af hjemmearbejdsdage, ikke at have oplevet det store de sidste år, og udelukkende holde virtuelle møder? Husk at takke dem for deres store indsats. Det kan du gøre med et gavekort til den helt store julehygge.

 

Gavekort

Man har som virksomhed lov til, at give sine medarbejdere et gavekort til oplevelser på op til 1.200 kr.

Hos Cirkus Jul går billetpriserne ikke op i 1.200 kr. – Derfor anbefaler vi, at man køber gavekort på et af nedenstående beløb, på den måde går pengene op. Er dine medarbejdere interesseret i flere billetter, kan disse tilføjes for en egenbetaling under billetkøbet.

 

Gavekort på 2 billetter: 550 kr.

Gavekort på 3 billetter: 825 kr.

Gavekort på 4 billetter: 1100 kr.

*der vil være mulighed for tilkøb af ekstra billetter under billetkøb.

*muligheden for køb af gavekort gælder indtil 1. september 2021. Vi tager forbehold for udsolgte forestillinger