Skattefrie gavekort for virksomheder

 

I 2021 kan alle danske virksomheder, offentlige som private, tilbyde deres medarbejdere et skattefrit gavekort til oplevelser. Oplevelsesbranchen har været hårdt ramt p.g.a. COVID-19, og nu har din virksomhed mulighed for at hjælpe og samtidig takke dine hårdtarbejdende medarbejdere. Du har nemlig mulighed for at give alle dine medarbejdere et gavekort på op til 1.200 kr. til årets Cirkus Jul forestilling, og nyde godt af den gode julestemning helt uden at blive beskattet af det.

Forærer du som arbejdsgiver et gavekort til dine medarbejdere, vil dette være helt skattefrit og skal ikke tælles med i den normale bagatelgrænse for personalegoder. Det betyder, at du derfor stadig kan forære dine medarbejdere den årlige julegave OG et gavekort til Cirkus Jul på op til 1.200 kr., da det skattefrie gavekort ikke påvirker de almindelige regler og beløbsgrænser for personalegoder.

Så hvis du kan fornemme at dine medarbejdere er ved at være trætte af hjemmearbejdsdage og savner at samles til hyggelige arrangementer, vil en tur i Cirkus Jul helt sikkert være det rigtige for jer! Kom med i det magiske Cirkus Jul, der kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et storladent show, som hele familien kan samles om.  I Cirkus Jul møder I alle de elskede figurer, som vi i generationer har lært at kende gennem børnelitteraturen, film og TV: Den sjove og livsglade Cirkeline, bøllen Orla Frøsnapper, det pruttende næsehorn Otto, Vitello med den meget livlige fantasi og den rablende Mustafa fra Mustafas kiosk, som er så fuld af røverhistorier. 

 

Vælg dit gavekort her

Hos Cirkus Jul går billetpriserne ikke op i 1.200 kr. Derfor anbefaler vi, at du køber gavekort på et af nedenstående beløb for at pengene går op. Er dine medarbejdere interesserede i flere billetter, kan disse tilføjes for en egenbetaling under billetkøbet.

Gavekort på 2 billetter: 550 kr.

Gavekort på 3 billetter: 825 kr.

Gavekort på 4 billetter: 1100 kr.

*der vil være mulighed for tilkøb af ekstra billetter under billetkøb.

*muligheden for køb af gavekort gælder indtil 10. september 2021. Vi tager forbehold for udsolgte forestillinger